Cursuri de Kombat la Gimmy Polus predate de luptatori profesionisti! (P)

Gimmy Gym, cea mai tare sala de sport din Cluj-Napoca, a inaugurat cursurile de Kombat intr-o sala special amenajata la Polus Center.

 

In cadrul salii de kombat, poti practica antrenamente individuale la liber sau poti participa la cursurile de Muay Thai, box clasic sau Mixed Martial Arts (MMA)!

 

Muay Thai sau Box-ul Thailandez reprezenta o parte semnificativa si foarte veche a culturii thailandeze. Este o forma de lupta larg practicata indiferent de varsta, sex sau constitutie fizica. Desi oarecum similara Box-ului European, arsenalul loviturilor administrate este net superior. Fiecare parte a corpului uman este utilizata in scop ofensiv sau defensiv. In Thailanda el mai este denumit “arta celor 8 arme”, aceasta referindu-se la posibilitatea luptatorilor de a utiliza aproape tot ce poate fi “proiectil” intr-o lupta: pumnii, picioarele, coatele si genunchii.

 

Cursurile de Muay Thai sunt predate de catre Horatiu Stan, luptator cu peste 15 ani de experienta in Asia si acreditat de catre Ministerul Educatiei din Thailanda si World Muay Thai Council (diploma la nivel avansat).

 

Daca boxul clasic nu mai are nevoie de nicio prezentare, traditia boxului romanesc fiind cunoscuta, Mixed Martial Arts reprezinta un sport de contact ce cuprinde tehnici din box, lupte, jiu-jitsu, Muay Thai, kickboxing, karate, judo si alte stiluri, atat in picioare cat si la podea.

 

Toate cursurile de kombat ofera un randament cardio sporit si flexibilitate musculara, precum si insusirea unor tehnici de autoaparare.

 

Cursurile de Muay Thai, box clasic si MMA se bucura deja de un real succes! Aboneaza-te si tu la cursurile de Kombat si vei fi mai puternic si mai sanatos!

 

Abonamentul Kombat costa doar 170 de lei, iar variantele SuperKombat (230 lei) sau AeroKombat (230 lei) iti ofera in plus acces complet la sala de fitness sau la cursurile de aerobic!

Detalii pe www.gimmy.ro.

Comentarii Facebook