Clujeanul medaliat cu bronz la Olimpiadă: Am mâncat de pe jos. Mama nu avea nici bani de electricitate

 

 

Răzvan Martin, clujeanul care a câștigat medalia de bronz la Olimpiada de la Londra, a povestit prin ce drame a trecut în copilărie. 

 

”Ce să zic, frate? Medalia asta de bronz îmi va schimba viaţa! O să-mi iau şi eu o casă ca lumea. Dar, uită-te la medalie mai de-aproape. Palma asta plină de bătături m-a scos din foame!”, a declarat Răzvan Martin.

 

Frate, eu am avut o viaţă chinuită! Tata, Dumnezeu să-l ierte, a murit când eu aveam 3 ani. Apoi, pe la 6 ani, am plecat de acasă, pe străzi! Mama n-avea bani să plătească facturile... Nici nu vreau să-mi aduc aminte. Ce voiai să fac? Am ajuns pe la Bistriţa, am trăit într-o bază sportivă. A fost o vreme nenorocită, când mâncam de pe jos! Uite că am supravieţuit prin ambiţie şi Cel de Sus m-a recompensat cu vârf şi îndesat”, a mai adăugat medaliatul olimpic de la Londra.

 

El a povestit că se antrena suplimentar ridicând tomberoane, pentru nu avea greutăți la îndemână de fiecare dată.

 

Asta e, aşa am ajuns mare! Când am câştigat prima medalie de campion naţional de cadeţi, în 2002, m-am întors acasă, la mama, să-i arăt ce copil serios sunt. Săraca, nu avea curent şi i-am arătat-o la lumina lumânării!”, a mai afirmat Martin. Cei doi nu mai vorbesc, însă, de 10 ani: ”Ne-am certat, nu mai vorbim”.

 

Clujeanul Răzvan Martin, care se antrenează la Bistrița, este căsătorit și are o fetiță, Regretul lui este că nu a putut fi acasă când a împlinit un an, pentru că se afla în cantonament. ”Pe 26 iulie a făcut un anişor. Abia aştept să o revăd. O să-i dau cadou medalia, să fie jucăria ei! Dacă e prea grea, are vreo 450 de grame, am timp să mă gândesc la un alt cadou pentru mogâldeaţa mea!”, a mai spus Răzvan, citat de Libertatea.ro.

 

Drama sportivului Răzvan Martin, clujeanul care a castigat bronzul de la Jocurile Olimpice VIDEO

 

Comentarii Facebook