Duminica 29 Ianuarie

Cluj-Napoca - Vom găzdui un nou campionat european

 

Campionatul European de Tenis de Masa din 2018 (cadeti si juniori) va fi organizat la Cluj-Napoca, după baschet si gimnastica in 2017.

 

Am avut placerea sa sustin la Budapesta, impreuna cu Federația Română de Tenis de Masă, candidatura Romaniei prin Municipiul Cluj-Napoca, pentru organizarea in 2018 a Campionatului European de Tenis de Masa, cadeti si juniori. Federatia Europeana de Tenis de Masa a anuntat decizia de a adjudeca in favoarea Romaniei, la Cluj-Napoca, organizarea acestui campionat european in 2018. Municipiul Cluj-Napoca a castigat organizarea acestui campionat european in competitie cu orasul Praga, Cehia.

 

La aceast Campionat European vor fi prezenti aproximativ 1.200 de participanti din 40 de tari. Ultima organizare de catre Romania a unei competitii europene de asemenea nivel in tenis de masa a avut loc in... 1959!

 

Anul acesta Campionatul European de profil a fost organizat in Croatia, la Zagreb. Orase precum Moscova, Bratislava, Istanbul, Budapesta, Paris, Atena, Ljubljana, Kazan sau Ostrava au organizat in trecut Campionatul European de Tenis de Masa, cadeti si juniori”, a precizat primarul Emil Boc.

 

În 2017, se va desfasura la Cluj-Napoca atat Campionatul European de Baschet cat si Campionatul European de Gimnastica.

Comentarii Facebook