Baschetbaliștii de la U-BT debutează în FIBA Europe Cup

 

U-Banca Transilvania va debuta, în 19 octombrie, în FIBA Europe Cup, după eliminarea din Basketball Champions League.

 

Primul adversar este echipa kosovară KB Peja, pe teren propriu miercuri, de la ora 20.30.

 

Meciul se va disputa în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, întrucât Sala Polivalentă este ocupată cu activități extrasportive și va fi transmis în direct de către postul de televiziune sport.ro. Biletele se pot achiziționa online până marți, 18 octombrie inclusiv, miercuri fiind disponibile la casieriile Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, între orele 14 și 21.

 

Detalii complete despre meci, precum și declarațiile antrenorului principal Mihai Silvășan și ale jucătorului Vlad Moldoveanu

 

Antrenorul U BT, Mihai Silvășan, a declarat că ”este primul meci din FIBA Europe Cup, o competiție în care vrem să ajungem cât mai departe, iar primul obiectiv este calificarea din prima fază a grupelor. Am apucat să urmărim echipa din Kosovo, are în componență shooteri foarte buni, jucători din punct de vedere individual destul de buni. Pe doi dintre ei îi cunoaștem foarte bine, Nuhanovic și Dahlman, care au evoluat în România, dar și pe antrenorul lor, Todorov, care anul trecut a antrenat pe Dinamo București. Va fi un meci foarte greu, mai ales că noi venim după o înfrângere și moral nu stăm foarte bine, însă trebuie să fim profesioniști și să stăm concentrați, să ne facem treaba cât mai bine și să câștigăm, evident”.

Comentarii Facebook