Cluj Crusaders, vicecampioana nationala la Fotbal American


Echipa Cluj Crusaders a terminat pe locul doi Campionatul National de Fotbal American 2011, cu toate ca in ultimul meci al finalei a invins campioana de anul trecut, Bucharest Warriors.

"Meciul a fost precedat de o scurta ceremonie de incepere la care au participat personalitati de baza ale sportului clujean, dintre care mentionam pe capitanul echipei nationale de baschet si jucator la U Mobitelco, Mihai Silvasan si pe decanul Facultatii de Sport, Bogdan Vasile", precizeaza Andrei Antonescu, vicepresedintele clubului Cluj Crusaders.

Clujenii au fost incurajati de numerosi fani si au inceput meciul in forta, dand din primul minut totul pe teren. Defensiva echipei clujene a facut minuni in blocarea jocului tactic al celor de la Warriors, fiind impulsionati de pe margine de antrenorul Rafael Ruizj.

Echipa din Ardeal a demonstrat inca o data ca este un adversar redutabil, invingand pe Bucharest Warriors cu scorul de 20 la 15.

"Campioni au iesit cei de la Warriors datorita prestatie lor mai bune din meciul tur de la Bucuresti unde au invins cu scorul de 14 la 6 adjudecandu-si pentru a doua oara titlul de campioni ai Romaniei la fotbal american. Totusi echipa a demonstrat faptul ca este si va fi un adversar din ce in ce mai periculos si se asteapta sa castige campionatul de anul viitor", a mai afirmat Andrei Antonescu.

Comentarii Facebook