Cluj Arena, intretinut fara licitatie


In urma scandalului cu Radu Bica, Societatea Cluj Arena, patronata de catre Consiliul Judetean Cluj, a hotarat sa acorde toate contractele de mentenanta pentru administrarea stadionului fara licitatie.

Potrivit lui Radu Ratiu, directorul societatii Cluj Arena, aceste contractele au fost acordate fara licitatie publica pentru ca valoarea  lor este sub 15.000 de euro, iar multe din servicii sunt deservite de catre personalul stadionului, astfel nu au mai fost nevoie de angajarea altor firme ca sa faca unele lucrari de intretinere.

"Anumite lucrari au invatat sa le efectueze angajatii stadionului, care au acumulat deja ceva experienta. Pentru alte lucrari, cum ar fi iluminatul sau incalzirea, au fost angajate firme specializate care sa se ocupe. Am acordat aceste contracte fara licitatie publica pentru ca suma este sub 15.000 de euro si legea ne da dreptul", a afirmat Radu Ratiu.

 

Contractul cu RADPP a fost facut doar pe lunile septembrie, octombrie si noiembrie.

 

In luna decembrie va fi prezentat Consiliului de Administratie caietul de sarcini pentru inchirierea spatiilor comerciale si in luna ianuarie se vor face licitatii cu strigare pentru acestea. De asemenea vor fi organizate licitatii pentru alte servicii de intretinere pentru contractele mai mari de 15.000 de euro.

Comentarii Facebook