Zoran Krstanovic va fi noul capitan a lui U Mobitelco. Tenter se plange ca are un lot restrans pentru meciul cu Dinamo


Antrenorul celor de la U Mobitelco Cluj sustine ca are un lot mic de jucatori inaintea partidei cu Dinamo si ca este nevoit sa se bazeze pe multi tineri.

"Nu putem sa jucam la nivelul calitativ si de intensitate de dinainte, pentru ca este greu de facut acest lucru cu un numar redus de jucatori experimentati, dar acum e momentul pentru jucatorii tineri sa ne ajute. Capitanul echipei va fi Zoran Krstanovic, prin valoarea si experienta lui o merita, pana cand se intoarce Silvasan el va fi capitanul", a declarat Marcel Tenter inaintea meciului cu Dinamo.

Cat despre noul jucator adus la echipa, Jerome LaGrange, Tenter inca nu s-a decis daca il va putea introduce in partida cu Dinamo, americanul urmand ca astazi sa sustina primul antrenament alaturi de clujeni.


"Vom vedea daca noul jucator va evolua la Dinamo, sunt mai multe probleme organizatorice, dar trebuie si sa il vedem la lucru, diseara va fi primul lui antrenament cu toata echipa si vom vedea potentialul lui. In functie de ce arata si de pregatirea lui fizica vom vedea ce decizie vom lua", a mai spus Marcel Tenter.

U Mobitelco va juca cu Dinamo Bucuresti sambata, 17 decembrie, de la ora 18.00, in deplasare la Bucuresti.

Comentarii Facebook