Clubul U Cluj amendat cu încă 10.000 de lei. Universitata adună amenzi grele după meciul cu Steaua

 

Universitatea Cluj a fost amendată cu încă 10.000 de lei de Jandarmeria Cluj, după incidentele cu Steaua. 

 

În urma vizionării înregistrărilor video efectuate la stadionul „Cluj Arena” cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,F.C. Steaua Bucureşti” din data de 25 februarie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au mai aplicat următoarele sancţiuni: 

 

clubul F.C. Universitatea Cluj a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10 000 lei, în conformitate cu art. 10, alin. 2, lit a) din Legea nr. 4/2008 actualizată privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru faptul că nu a efectuat la intrarea în arena sportivă un control riguros al persoanelor şi bagajelor acestora, având ca scop împiedicarea introducerii în stadion a unor articole pirotehnice, astfel că în sectorul destinat suporterilor echipei gazdă s-au introdus şi folosit articole pirotehnice;

 

pentru H.M.G. de 22 de ani, C.A.T. de 19 ani şi C.I.C. de 28 ani, toţi din Cluj-Napoca, s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de introducere, deţinere şi distribuire în incinta arenei sportive de articole pirotehnice, indiferent de categorie, faptă prevăzută de art. 35 alin. (1) din Legea nr. 4/2008 actualizată privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive”, au precizat Jandarmii clujeni.

 

U Cluj joacă două meciuri fără spectatori! Decizia poate aduce la SAPĂ de LEMN clubul

Comentarii Facebook