BOMBA! Cine e interesat sa cumpere U Cluj si ce jucatori nu au plecat cu Florian Walter la Petrolul Ploiesti


Universitatea Cluj trece prin clipe grele, dupa ce Florian Walter a anuntat ca nu va mai finanta echipa si va pleca la Petrolul Ploiesti, ducand cu el 12 jucatori.

Walter a anuntat ca a investit la U Cluj 17 milioane de euro, dar s-a saturat pentru ca nu este sustinut de autoritati. "Suta la suta vreau plec. Deja cativa jucatori au semnat cu Petrolul, dar vor urma si altii pentru ca la U nu voi mai da salariile pe care le-am dat. Eu nu voi fi actionar la Petrolul. Merg doar cu jucatorii. Raman actionar la U. Daca gasesc pe cineva sa cumpere clubul il voi da, daca nu voi ramane, dar nu voi mai investi ca pana acum. Am investit 17 milioane de euro in U Cluj si un om destept stie cand sa se opreasca", a declarat Florian Walter.

De echipa s-ar fi interesat patronul RDS&RCS, Zoltan Teszari, care ar avea resursele pentru a investi si pentru a sustine Universitatea in Liga 1.

Echipa a fost deja decimata de Florian Walter. Din informatiile existente pana acum, au ramas numai 9 jucatori: Pele, Mendy, Szukala, Cojocnean, Hoban, Pacurar, Bostina, Niculescu si Marinescu, restul avand in contract stipulat ca, daca Florian Walter pleaca de la U Cluj, devin jucatori liberi de contract sau pleaca cu Walter daca le face oferta.

 

"Printul" Adrian Cristea si Gicu Grozav ar urma sa plece cu Florian Walter la Petrolul Ploiesti, unde si salariile vor fi mai mari.

Comentarii Facebook