Claudiu Niculescu, după U Cluj - Concordia Chiajna 4-0: „Seara asta trebuie să o uităm, a fost un joc extrem de slab”


Claudiu Niculescu a fost dărâmat total după ce în prima etapă jucată în 2022 în Liga secundă, U Cluj a zdrobit Concordia Chiajna cu 4-0, într-un meci care se dorea a fi un derby. Diferența uriașă de scor l-a șocat pe antrenorul ilfovenilor.

Explicații nu am acum, trebuie să văd meciul, să fac o analiză, să văd ce s-a întâmplat cu adevărat în acest meci. Seara asta trebuie să o uităm, a fost un joc extrem de slab al nostru, nu mă așteptam. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, să văd ce s-a întâmplat cu adevărat, dar nu mă așteptam la acest moment din sezon. Clar că trebuie să îndeplinim primul obiectiv, adică să ne calificăm matematic în play-off.

Asta înseamnă că pentru noi nu există nicio altă variantă la meciul de duminică, cu Poli, decât să câștigăm. După aceea se joacă până la final promovarea. Nicio echipă nu este acum scăpată în câștigătoare, sunt puncte nu foarte multe, e o ușoară diferență între noi și locul 2, însă la fotbal se poate întoarce totul în două-trei etape”, a spus Claudiu Niculescu, citat de digisport.ro.

Reamintim că după U Cluj - Concordia Chiajna 4-0, „studenții” și-au asigurat matematic prezența în play-off. De cealaltă parte, Concordia Chiajna a primit într-o singură etapă 4 goluri, în condițiile în care încasase 6 în celelalte 16.

Comentarii Facebook