Victorie categorică pentru „U” la primul meci din 2022. Concordia Chiajna spulberată de „studenți” cu 4-0 pe Cluj Arena


Șepcile roșii au avut parte de o mare surpriză la primul meci jucat pe Cluj Arena în 2022. FC Universitatea Cluj s-a impus cu 4-0 în meciul cu cu Concordia Chiajna. „Studenții” au făcut un adevărat spectacol din ultimul meci al etapei #17 din Liga 2.

Golurile au fost marcate de Tescan '9, Fernandes '12, Romario Pires '57 şi Haită '69 (penalti). În clasament, U Cluj este pe locul 3, cu 36 de puncte, iar Concordia pe 4, cu 32 de puncte. Lider este Petrolul, cu 45 de puncte, iar pe 2 este FC Hermannstadt, cu 38 de puncte.

Ceea ce părea unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale rundei s-a transformat într-o victorie autoritară a Universității Cluj. Alb-negrii au făcut spectacol la primul meci din 2022, spre bucuria a peste 2000 de fani prezenți pe stadion. 

În minutul 12, „studenții” conduceau deja cu 2-0, după reușitele lui Tescan și Ely Fernandes. Dezorientată de avantajul obținut rapid de clujeni, Chiajna n-a avut replică nici în repriza secundă, alb-negrii au mai înscris de două ori, prin Romario Pires și Haită, din penalty.

Reamintim că echipa antrenată de Erik Lincar și-a asigurat prin această victorie, accederea matematică în play-off-ul Ligii 2, acolo unde sunt calificate până acum Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt.

Comentarii Facebook