CFR Cluj se pregătește să adăpostească 500 de refugiați ucraineni. Surse apropiate campionilor spun că aceștia vor asigura „condiții de cazare și masă”


CFR Cluj se alătură acțiunilor de solidaritate cu poporul ucrainean. Surse apropiate campionilor spun că aceștia pregătesc deja Hotelul Granata pentru găzduirea a 500 de refugiați din Ucraina.

Două familii cu copii, din Cernăuți, au fost cazate în două apartamente ale clubului CFR Cluj, care e pregătit să ajute sute de ucraineni ce fug de război, notează gsp.ro.

Erau 4 adulți cu 4 copii de 3-4 ani. Nu aveau unde să stea, erau obosiți, speriați. Cei de la CFR Cluj au auzit despre ei și i-au cazat în două dintre apartamentele clubului. Vor să rămână deocamdată aici. Oricum, chiar dacă la noi nu au ajuns deocamdată prea mulți, ca în zonele de frontieră, CFR s-a pregătit să ajute. 

Hotelul Granata, recent reamenajat, care urma să devină și cantonamentul echipei, este deja pregătit să primească refugiați. Acolo pot fi asigurate condiții de cazare și masă pentru 500 de oameni. În plus, clubul va mai amenaja în următoarele zile și două corturi pentru eventualitatea că în zonă vor ajunge mai mulți refugiați ucraineni”, au dezvăluit surse apropiate ardelenilor pentru gsp.ro.

Comentarii Facebook