Claudiu Niculescu crede ca U Cluj merita un punct in meciul cu Poli Timisoara! VEZI ce a mai spus


Claudiu Niculescu a declarat la finalul meciului cu Poli Timisoara ca "studentii" meritau sa castige macar un punct in disputa cu Poli Timisoara.

"Dupa jocul de azi meritam cel putin un punct, dar acesta este fotbalul. Noi am dominat meciul, ei ne-au prins pe contraatac si asa s-a scris istoria. Este greu sa jucam din trei in trei zile, dar nu ne plangem. Ce sa zica cei care joaca 60-70 de meciuri intr-un sezon? Obiectivul nostru era sa castigam pentru noi si sa ne indeplinim obiectivul, nu ne interesa soarta titlului", a afirmat Claudiu Niculescu.

Capitanul U Cluj a spus ca si-ar dori ca in acest an sa devina golgheterul campionatului.

"Ar fi cel mai frumos lucru sa devin golgheterul campionatului in tricoul Universitatii, nu vreau sa va zic acum sablonul acela clasic, cu important este ca echipa sa castige, nu conteaza cine da gol. As fi ipocrit sa spun ca nu vreau sa marchez in fiecare meci, dar este greu sa ajung in clasamentul golgheterilor. Mi-as dorit sa las pe Universitatea in Europa la finalul sezonului viitor, pentru ca, din pacate, acela va fi si ultimul pentru mine. Va fi un moment greu, dar sunt constient ca la moment dat trebuie sa pun punct carierei", a mai afirmat atacantul.

 

Vezi si...

U Cluj a ratat cu Poli Timisoara cat tot returul! VEZI golurile si bara lui Niculescu VIDEO

Comentarii Facebook