Claudiu Niculescu cere atentie cu Gaz Metan! Jucatorii sunt in cantonament de Pasti


U Cluj va juca luni, avea un meci greu luni, 16 aprilie, cu Gaz Metan Medias, pe Cluj Arena. Jucatorii vor petrece sarbatorile de Pasti in cantonament.

"E pentru prima data cand ni se intampla sa jucam in prima sau a doua zi de Pasti. Cel putin eu ma lovesc pentru prima data de acest lucru, dar cu totii suntem profesionisti si resepectam programul. Faptul ca Gazul joaca in Cupa Romaniei e un avantaj pentru noi, deoarece au mai putin timp de odihna. Oricum, cei de la Gaz Metan sunt foarte periculosi, mai ales ca au intrat putin in zona periculoasa. Au un lot puternic si valoros, trebuie sa fim foarte atenti. Sper si sunt convins ca putem castiga!", a declarat Claudiu Niculescu.

Fostul jucator al Mediasului, mijlocasul Ovidiu Hoban, a recunoscut ca are emotii la reintalnirea cu fostii colegi. "Sunt sigur ca voi avea emotii, dar sunt jucator profesionist si voi da totul pe teren pentru Universitatea Cluj. Trebuie sa ne facem jocul, deoarece intalnim o echipa de la care au plecat multi jucatori de baza. Noi avem cateva zile in plus de odihna, fata de ei, si trebuie sa porfitam de acest lucru. E ciudat putin ca jucam de Pasti, dar trebuie sa respectam acest program", a spus mijlocasul Universitatii Cluj.

Meciul U Cluj - Gaz Metan Medias se joaca luni, 16 aprilie, de la ora 19:00 pe Cluj Arena.

Comentarii Facebook