Ciprian Deac nu vrea în Europa League: ”Nu ar fi corect să mergem noi”


Jucătorul CFR Cluj Ciprian Deac, responsabil pentru două dintre cele trei goluri ale echipei în meciul cu Gaz Metan Mediaș, este bucuros de victoria obținută joi seara, însă nu îi convine situația din Europa League.

"A fost o echipă (n.r. Gaz Metan) care ne-a încurcat mereu în ultimii ani, atât pe teren prorpiu, cât și în deplasare. Ne bucurăm că am reușit s-o ținem pe această linie. Am arătat un fotbal de calitate și au venit și victoriile. M-am bucurat, pentru că prietena mea este însărcinată și vreau să-i dedic aceste două goluri", a spus Ciprian Deac la Digi Sport.

Mijlocașul clujenilor dă dovadă de fair-play și admite că nu este corect ca CFR-ul să intre în Europa League în cazul în care Dinamo va primi interdicție.

"Noi în acest moment suntem pregătiți, cred că arătăm un fotbal de calitate și toți băieții sunt pregătiți să jucăm în Europa League. Acest club a fost obișnuit cu cupele europene, e o echipă care știe să joace în aceste meciuri. Nu prea îmi convine această situație, că nu e pe munca noastră și nu ar fi corect să mergem noi. Îmi lasă un gust amar, noi nu merităm să fim acolo.

Dar dacă va trebui să jucăm, vom juca, nu avem ce face. Dacă va fi nevoie de mine în continuare, voi rămâne cu cea mai mare plăcere. Acest club mi-a dat totul! Dar vreau să văd și o schimbare acolo sus, pentru că nu e o situație prea plăcută în acest moment și cred că toți băieții merităm mai mult", a mai spus Deac.

Comentarii Facebook