Ciprian Deac nu mai joacă în acest sezon, după ce s-a accidentat! Dan Petrescu pierde un om de bază


Președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a anunțat că Ciprian Deac (37 de ani) nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea la umăr suferită în victoria cu Sepsi OSK, scor 2-1.

Amintim că, sâmbătă seara, CFR Cluj a obținut 3 puncte din duelul cu Sepsi OSK, dar a pierdut un om important. În minutul 80 al meciului, mijlocașul dreapta Ciprian Deac a aterizat prost după un duel aerian cu Tamas. A acuzat dureri la umăr și a fost înlocuit cu Yeboah.

Astăzi, președintele clubului, Cristian Balaj, a anunțat că Deac a fost nevoit să treacă printr-o operație pentru rezolvarea problemei. Deac nu va mai juca în acest play-off, din care au rămas 6 etape, potrivit spuselor lui Balaj.

Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. La ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a transmis Balaj la Fanatik.

În acest sezon, Deac a jucat 50 de meciuri în toate competițiile, în care a înscris 8 goluri și a pasat decisiv în 15 rânduri.

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Comentarii Facebook