Ciprian Deac a fost operat cu succes. Cristi Balaj a anunțat, cu regret, cât va lipsi decarul CFR Cluj - FOTO


Fotbalistul CFR Cluj, Ciprian Deac, a fost operat cu succes și va fi indisponibil tot sezonul. 

Operația a fost făcută marți, 18 aprilie, iar în cursul după-amiezii decarul CFR Cluj era deja conștient. 

În urma accidentării suferite sâmbătă seara, Ciprian Deac a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Operația a decurs fără probleme, iar decarul nostru așteaptă cu nerăbdare să înceapă recuperarea. Îi suntem alături în aceste momente și suntem convinși că va trece, și de această dată, peste această încercare, ca un adevărat luptător! Îți dorim multă sănătate, Cipri, și te așteptăm cât mai curând alături de noi!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

337729841_253982420437880_7982982176419203422_n.jpg

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că fotbalistul nu va mai juca în acest an. 

Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat. 

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări. 

Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Comentarii Facebook