Marti 29 Noiembrie

Cine va plăti înlocuirea gazonului de pe Cluj Arena și pagubele de la Untold

 

O comisie a Consiliului Județean Cluj va evalua pagubele făcute de către participanții la festivalul Untold, iar apoi vor emite o notă de plată.

 

Având în vedere prevederile contractuale ale convenției încheiate în acest sens între Cluj Arena și organizatorii festivalului Untold, Consiliul Județean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societății organizatoare să remedieze în regim de maximă urgență problemele legate de starea gazonului precum și toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfășurării acestui festival. 

 

Conform clauzelor convenției, acolo unde a fost afectat profund și nu mai poate fi recuperat, gazonul va fi înlocuit în totalitate. În acest scop, în cursul zilei de vineri, o comisie constituită din dispoziţia Președintelui Consiliului Județean Cluj va inventaria toate eventualele daune aduse gazonului, pistei, tribunelor, etc., după care va încheia un proces verbal de constatare a pagubelor, urmând ca organizatorii festivalului Untold să le suporte în totalitate”, precizează Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

 

Echipa națională a României va juca pe Cluj Arena, în septembrie, un meci cu Muntenegru, iar gazonul trebuie să fie perfect până atunci.

 

Suprafața de joc a fost acoperită cu rulouri din plastic în timpul Untold, dar acestea au apăsat prea tare pe iarbă și au lăsat urme. 

 

Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, a afirmat, imediat după terminarea Untold, că nu vor fi probleme. ”Suprafaţa de joc va intra într-un proces de supraînsămânţare. Exact aşa s-a procedat şi înaintea partidei cu Spania şi gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru”, a spus Radu Raţiu.

Comentarii Facebook