Cum va fi refăcut gazonul de pe Cluj Arena

 

Oficialii Untold susțin că gazonul de pe Cluj Arena va fi refăcut complet pânp la meciul cu Muntenegru, din luna luna septembrie.

 

Vă informăm că anul trecut situaţia acestuia după eveniment a fost una similară, dar cu toate acestea s-a refăcut în proporţie de sută la sută, în mai bine de două săptămâni. Şi în acest an se vor face lucrări complexe, va fi tratat corespunzător, iar unde situaţia o va cere, va fi înlocuit.

 

Portaflorul care a acoperit suprafața gazonului a fost ridicat luni dimineața, începând cu ora 7.00, la mai puțin de două ore după finalizarea evenimentului.

 

Imediat după, o echipă formată din 20 de specialiști au aspirat gazonul cu aspiratoare speciale pentru a înlătura toate deșeurile, iar mai apoi s-a aplicat un tratament care distruge bacteriile de pe suprafața gazonului, rămase după eveniment.

 

Următorul pas este acela de supraînsămânțare. La final se va aplica un îngrășământ special pentru gazon și în următoarele două săptămâni va fi irigat continuu pentru a ajunge la forma inițială.

 

Am primit asigurări din partea tuturor părților implicate în refacerea gazonului, că acesta va arăta foarte bine până la următorul meci. Le transmitem suporterilor echipei naţionale de fotbal a României să fie liniștiți, deoarece gazonul va fi refăcut complet până la meciul cu Muntenegru”, a precizat Ioana Racu, PR Manager Untold.

Comentarii Facebook