Cine-l înlocuieşte pe Dan Petrescu la CFR Cluj. Surpriza sezonului: revine antrenorul campion în Liga 1?


CFR Cluj se află în faţa unei decizii cruciale în această iarnă, în plin campionat. Banca tehnică s-ar putea schimba, din nou, iar managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anticipat antrenorii cu care campioana ar putea negocia, pentru a-i lua locul lui Dan Petrescu. 

Federaţia Română de Fotbal a apelat, din nou, la Dan Petrescu. „Bursucului" i-a fost propus postul de selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, iar peste câteva zile tehnicianul din Gruia va oferi răspunsul final. 

 Totuşi, Mihai Stoica a aflat, deja, că Dan Petrescu ar fi noul selecţioner al naţionalei României. 

Edi Iordănescu, printre variantele lui CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu? Lista lui Mihai Stoica

 Rivalii campioanei României aşteaptă plecarea lui Dan Petrescu pe banca naţionalei României. Liderul Ligii 1 are un avans de opt puncte faţă de FCSB şi de 20 de puncte faţă de Universitatea Craiova, care ocupă poziţia a patra. 

Mihai Stoica a anticipat candidaţii pentru funcţia de antrenor la CFR Cluj şi i-a inclus pe listă pe Edward Iordănescu, Adrian Mutu, Marius Şumudică, Eugen Neagoe sau Leo Grozavu. De asemenea, fostul secund al lui Dan Petrescu, Alin Minteuan, a fost amintit. 

Edi Iordănescu sau Mutu, nu? Cine ar putea să vină? Şumudică? Ce, Şumudică, ce? S-a întâmplat. Şi ce? Nu i s-au dat banii? E totul ok. Cine ar mai putea să fie? Geană (n.r. - Eugen Neagoe), Grozavu, mai sunt variante. 

 Unul dintre antrenorii care au pregătit CFR, acum două sezoane, când au câştigat al treilea titlu... A avut procentaj 100%. Nu e nici Petrescu, nici Edi Iordănescu, nici Conceicao, ci e Alin Minteuan. 

Au o echipă atât de bună, de puternică, încât pot câştiga cu oricine pe bancă, pentru că nu cred că dacă Petrescu va pleca vor aduce pe cineva de la copii şi juniori, pe care, dacă-l aduc, şi-l doresc mai mult decât pe Petrescu acum. Revin şi spun. Dacă CFR renunţă la clauză, e clar că vrea ca Petrescu să plece", a declarat expertul Telekom Sport.  

Edward Iordănescu, care a stat doar câteva luni la FCSB, a devenit campion cu CFR Cluj, la finalul sezonului trecut, iar în locul său a venit Marius Şumudică, a cărui plecare s-a lăsat cu scandal în Gruia, la începutul stagiunii actuale. 

Adrian Mutu, un alt antrenor anunţat de oficialul FCSB, are o relaţie bune cu Nelu Varga, dar e aşteptat de maghiarii de la Kisvarda să dea un răspuns final.  Eugen Neagoe şi Leo Grozavu sunt liberi de contract. 


Comentarii Facebook