CFR Cluj şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor! Pe cine vrea campioana în iarnă


CFR Cluj şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor pentru perioada de mercato din ianuarie 2022. Alexi Pitu de la Farul, fotbalist crescut de Gică Hagi, este dorit în Gruia, conform Telekom Sport.

 CFR Cluj şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor: campioana îl vrea pe Alexi Pitu!

Alexi Pitu, fotbalist crescut de Gică Hagi în propria academie, este dorit de CFR Cluj în perioada de mercato din ianuarie 2022. Jucătorul de 19 ani e prima ţintă a campioanei României pe piaţa de mercato, conform jurnalistului Ovidiu Ionescu, cel care a dezvăluit informaţia la Minutul 91.

Cunoscută drept o echipă care preferă jucătorii mai în vârstă în detrimentul celor tineri, de perspectivă, CFR Cluj are nevoie de fotbalişti cu care să se încadreze în regula U21 impusă de FRF. Astfel s-a ajuns la varianta Alexi Pitu, jucător care evoluează constant la Farul sub comanda lui Gică Hagi.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2023 este anul în care expiră contractul actual dintre Alexi Pitu şi Farul

 Alexi Pitu, a treia variantă U21 la CFR Cluj!

Transferul lui Alexi Pitu la CFR Cluj e gândit în lumina nevoii stringente pe care campioana o are la nivel de regulă U21. În momentul de faţă, CFR Cluj stă în doar doi jucători care pot îndeplini regula impusă de FRF, Otto Hindrich (19 ani) şi Claudiu Petrila (20 de ani), iar Alexi Pitu ar fi o altă variantă pe care formaţia din Gruia să o aibă la îndemână.

Claudiu Petrila este în prezent accidentat, iar singura variantă de un nivel bun este portarul Otto Hindrich.

În acest sezon, Alexi Pitu a strâns 20 de meciuri şi patru assist-uri în Liga 1, cu un total de 1.129 de minute jucate.


Comentarii Facebook