Chisora si David Haye s-au batut dupa meciul cu Klitschko, la conferinta de presa VIDEO


Dereck Chisora a fost invins in ring la puncte de Vitali Klitschko, dar s-a batut la conferinta de presa cu David Haye, pe care a amenintat ca il va impusca.

Presa britanica a scris ca Haye, prezent la partida dintre Chisora si Klitschko in calitate de reprezentant al presei, si-a intrerupt compatriotul care dadea decalaratii.



BBC a prezentat o transcriere a schimbului de replici din conferinta de presa de la Munchen:

Bernd Boente: Avand in vedere experientele proaste pe care le-am avut cu pugilistii britanici, acum cautam in alte tari. Spre deosebire de David Haye, Dereck Chisora si-a dorit cu adevarat. A incercat cu adevarat.
David Haye (din celalalt capat al incaperii): Nu vreti sa va bateti cu David Haye, nu?
Boente: Ai avut o oferta. Nu ai acceptat-o. Acum esti in afara. Afara, afara, afara. Nu poti sa ne convingi acum sa acceptam un meci. Nu ai centuri. Chisora a avut suflet, spre deosebire de tine. Tu ai aratat degetul (referire la accidentarea la un deget a lui Haye).
Haye: Am acceptat oferta voastra in decembrie.
Dereck Chisora: Vom discuta la Londra. Taci. David Haye este o rusine, Sky Sports nu mai are Box Office din cauza lui David Haye. El a stricat situatia pentru toti acei tineri boxeri care vin din urma. iti voi da doua palme pentru asta. Daca Haye este un luptator, ar trebui sa se lupte cu mine.
Haye: Ai pierdut trei meciuri consecutiv.
Chisora: Sa ne batem.
Frank Warren, promotorul lui Chisora: Am o idee. Daca Dereck se bate cu David, castigatorul se confrunta apoi cu Vitali.
Boente: Pare un plan perfect.
Haye: Vitali a spus ca ma poate face KO, crezi ca tu poti face asta?
Don Charles, antrenorul lui Chisora: Taci. Poate cineva sa-l scoata de aici?
Haye: Vitali a spus dupa ultimul lui meci: "Vreau sa boxez cu David Haye". Unde este acum? A spus ca vrea as lupte cu mine, ne-am inteles in privinta banilor, ne-am inteles in toate privintele in decembrie.
Chisora: Cum iti este degetul? Cum iti este degetul? Cum iti este degetul? Haye: Ai piedut ultimele trei meciuri, te-a batut Tyson Fury. Esti un ratat.
Chisora: Spune-mi asta in fata. Vin la tine, spune-mi asta in fata.
Chisora s-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de Haye, care se afla in continuare in celalalt capat al camerei, iar cei doi s-au incaierat. La un moment dat, Haye a folosit in bataie si un trepied. in cele din urma, cei doi au fost despartiti, iar Chisora a revenit in zona din care incepuse sa faca declaratii.
Chisora: (strigand si aratand catre Haye): Jur pe Dumnezeu, David, o sa te impusc. O sa te impusc. M-a lovit cu o sticla. M-a lovit cu o sticla.
Antrenorul lui Haye, Adam Booth, s-a apropiat de Chisora cu capul insangerat din cauza unei taieturi.
Chisora: (referitor la taietura lui Booth): imi pare rau pentru asta. Adam, boxerul tau m-a lovit.
Booth: Vreau sa stiu cine m-a lovit pe mine.
Chisora: Probabil el te-a lovit cu sticla din greseala, in timp ce incercai sa il desparti de mine.
Booth: Tu m-ai lovit cu o sticla.
Chisora: David avea o sticla in mana.
Booth: Nu, nu. David nu m-a lovit cu sticla. Vreau sa stiu cine a facut-o. Cineva m-a lovit.
Cei doi au fost separati, dupa care Booth i s-a adresat lui Vitali Klitschko.
Booth: Vitali, esti un luptator mare, dar managerul tau este o rusine pentru box. Felicitari pentru victorie.
Chisora: (adresandu-se lui Booth): O facem ori pe ring ori in afara ringului. Pentru ca vreau sa ne luptam. Daca David nu boxeaza cu mine, Adam, iti spun sincer ca o sa-l ard. O sa il gasesc.

Comentarii Facebook