CFR îşi face lot de străini. Vezi ce români mai rămân la CFR


CFR Cluj va miza în retur pe jucătorii străini, românii din lot făcându-şi greu loc în primul 11.

Străinii sunt cei care au făcut multă vreme legea în vestiarul de la CFR, până ce, în toamnă românii au devenit majoritari în lot, însă din retur lucrurile se vor schimba, Gabi Mureşan şi Ciprian Deac fiind singurii care ar mai putea prinde primul unsprezece, potrivit stirileprotv.ro.

În toamnă, CFR a avut 12 jucători români în lot: doi portari, Stăncioiu şi Mincă, patru fundaşi, Maftei, Panin, Rada şi Sepsi, patru mijlocaşi, Mureşan, Hora, Nicoară şi Deac, şi doi atacanţi, Ganea şi Buş. Pentru că nici unul dintre ei nu a impresionat în turul de campionat, aceştia vor avea de suferit de pe urma remanierii lotului, astfel că Nicoară a fost deja împrumutat la Pandurii, Maftei este foarte aproape de un transfer la Anorthosis, iar Mincă şi Ganea vor fi cedaţi la alte cluburi. Panin şi Hora ar putea fi şi ei cedaţi la alte cluburi, dar decizia va fi luată după prima parte a cantonamentului din Spania.

În retur, în urma acestor schimbări în lot, CFR va miza în cea mai mare parte pe străini, Mureşan şi Deac fiind singurii jucători români care pot prinde un loc de titular, dar cu o concurenţă serioasă pe post. Ceilalţi români din lot vor rămâne ca variante de rezervă pe posturile lor, astfel că  Stancioiu e "dublura" lui Felgueiras, Rada a lui Piccolo, Sepsi a lui Camora, iar Sergiu Buş va fi păstrat şi în retur la CFR deoarece e singurul format în pepiniera proprie şi poate fi înscris pe lista B pentru Europa League.

Comentarii Facebook