Sambata 3 Decembrie

CFR îi face concurenţă FCSB-ului. A luat al şaselea jucător de la Botoşani, un fundaş central


După Burcă, Bordeianu, Golofca, Andronic şi Rodriguez, CFR Cluj a luat al şaselea jucător de la FC Botoşani.  Ulrich Meleke, 22 de ani, urmează să facă vizita medicală şi apoi să semneze contractul.

Ardelenii devin, practic, al doilea club din Liga 1 pe care trupa lui Marius Croitoru o „alimentează", după FCSB.

Pentru fundaşul ivorian, care avea contract până în 2024, preşedintele Marian Copilu s-a angajat să plătească 250.000 de euro.

CFR Cluj plăteşte 250.000 de euro pe Ulrich Meleke, de la FC Botoşani

Moldovenii păstrează şi 15 la sută dintr-un transfer ulterior al jucătorului.

Chiar dacă nu are o statură impozantă pentru un fundaş central, doar 1,81 metri, Meleke a evoluat bine la Botoşani şi a trezit interesul mai multor echipe.

Iar Marius Şumudică s-a arătat nemulţumit de prestaţia cuplului Bouhenna-Cestor la meciul CFR-Borac Banja Luka, scor 3-1, în manşa întâi a Turul 1 preliminar al UCL, aşa că a solicitat un nou transfer în acea poziţie.

CFR Cluj a făcut 10 transferuri de la venirea lui Şumudică

Vizita medicală a lui Meleke este programată pentru astăzi, anunţă GSP.ro, iar apoi jucătorul intră în programul echipei. Tot în această vară, CFR l-a transferat şi pe fundaşul central Grahovac, de la Astra.

Ardelenii speră să-l vândă în această vară pe Andrei Burcă, pe care vrea să ia 1,8 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite.

Arlauskis (care a semnat un nou contract), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Daniel Paraschiv, Guessouma Fofana și Denis Rusu sunt ceilalţi jucători opt transferaţi de CFR după sosirea lui Marius Şumudică.

În plus, Bordeianu este aşteptat şi el la CFR Cluj, dacă îşi rezolvă situaţia cu Al-Qadisiyah, echipa din Arabia Saudită cu care a început pregătirile.


Comentarii Facebook