Dubarbier: "Trebuia sa facem tot posibilul pentru a fi campioni"

Jucatorii de la CFR Cluj au prins aripi dupa victoria cu 3 - 0 in fata austriecilor de la Kapfenberg, din Antalya si viseaza sa ia Cupa Romaniei si Campionatul din Liga 1.

Sebastian Dubarbier a declarat imediat dupa partida ca, in ciuda victoriei, trebuie sa ramana concentrati, "sa ne pregatim cat mai bine pentru retur. Trebuie sa incepem returul in forta si sa facem tot posibilul sa fim campioni".

Portarul celor de la CFR Cluj, Edi Stancioiu, a spus ca fiecare meci din sezonul de pregatire este important. "Trebuie sa castigi orice meci, pentru aste ne pregatim. Jucatorii care au venit trebuie sa aduca un plus, ca sa fim mai puternici in retur", a adaugat Stancioiu.

Emil Dica, autorul a doua goluri in partida cu austriecii de ieri, a spus ca pentru el isi doreste titlul, iar celuilalt Dica ii lasa Cupa Romaniei. Fostul atacant al Stelei si-a felicitat tizul din gruparea ardelena, dupa cele doua reusite. "Era normal sa ma felicite, e colegul meu de camera. Ne cunoastem de foarte multa vreme. Sunt prieten cu toti jucatorii de la CFR, dar Nicu mi-e cel mai apropiat. Vreau eventul cu CFR, pentru ca mie imi lipseste titlul, iar lui ii lipseste Cupa Romaniei", a completat Emil Dica.

Presedintele Iuliu Muresan s-a aratat multumit de jocul echipei si este inca cu gandul la aducerea lui Dorin Goian, in Gruia. "Normal ca ne-ar placea sa vina la noi. Ne-am intarit defensiva, care si asa e cea mai buna din campionat. E greu insa sa aduci jucatori din Serie A", a spus Muresan.

Comentarii Facebook