CFR Cluj va cere buletinul suporterilor care intra la meciul cu Dinamo! Se tem de ultrasii de la U Cluj? VIDEO

 

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ca la meciul cu Dinamo de sambata, 5 noiembrie, vor fi luate masuri drastice de securitate. Accesul suporterilor in galerie se va face pe baza de buletin.

 

"Vom lua masuri. Va fi un control corporal mai temeinic facut ca sa nu se introduca obiecte contondente, pirotehnice etc. O sa rog spectatorii care vin la meci sa aiba rabdare si sa vina mai din timp pentru ca va dura putin mai mult accesul decat la o partida obisnuita. Asta va fi singura diferenta. In rest Dinamo va primi 1000 si ceva de locuri, in limita celor 5% din cele prevazute de regulament", a declarat Iuliu Muresan.

 

Presedintele CFR Cluj a mai spus ca in peluza vor avea acces doar cei care fac parte din asociatia de suporteri recunoscuta de clubul Dinamo. "E obligatoriu ca pe stadion sa se dea tichete pe baza de buletin. Asa este regulamentar. Pe baza de buletin ca sa se stie persoana. In sectorul rezervat oaspetilor, sector special, unde au dreptul sa vina membrii asociatiei recunoscuta de club. Chiar am trimis la Dinamo sa spuna care asociatie a suporterilor o recunosc. Pe aia o sa ii lasam sa intre", a mai spus Muresan.

 

Meciul CFR Cluj - Dinamo se  joaca sambata, 5 noiembrie, de la ora 21.00, pe stadionul din Gruia.

 

La meciul din sezonul trecut a iesit scandal, dupa ce sute de suporteri nu au fost lasati sa intre pentru ca nu aveau buletin de Bucuresti.

 

Vezi si...

Iuliu Muresan: Biletele la meciul CFR Cluj - U Cluj vor fi scumpe VIDEO

 

Comentarii Facebook