CFR Cluj - U Cluj, scor 4-0! Păcat de 8 ani de așteptare, pentru că echipa U Cluj s-a pierdut cu firea


CFR Cluj a câștigat absolut categoric meciul cu U Cluj, fără ca ”studenții” să se ridice la nivelul Derby-ului, deși au trecut 8 ani de la ultimul duel dintre cele două echipe de pe stadionul din Gruia. Clujul vine după victoria cu Farul, dar nu a mai repetat meciul bun și ăn Derby -ul Clujului. 

Cum să faci 3 hențuri în careu în 90 de minune? Această performanță aparține U Cluj, care nu s-a ridicat la nivelul meciului. U Cluj a avut noroc la al treilea henț, pentru că Gorcea a apărat penalty -ul executat de Ermal Krasniqi.

CFR Cluj a mai reușit încă două goluri și a închis scorulla 4-0.

Felicitări suporterilor U Cluj care au câștigat duelul galeriilor, dar acest lucru nu ajută la nimic. 

U Cluj a câștigat duelul suporterilor, dar pierde Derby -ul! Suporterii U Cluj au dominat tribunele - VIDEO

Ca să scoți un rezultat bun cu CFR Cluj trebuie să joci foarte bine și să faci puține greșeli. Penalty-urile au fost foarte ușor date.

Noi ne-am dorit să facem un joc bun, pentru că știm ce înseamnă un astfel de joc. Azi nu a mers absolut nimic. Chiar dacă ne-am pregătit. Încă nu suntem pregătiți să ducem mai multe meciuri la un nivel bun. Am avut mare încredere două trei victorii la rând că vom arăta foarte bine, dar azi trebuie să recunoaștem că CFR Cluj a fost foarte bună”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Digi TV.


Comentarii Facebook