CFR Cluj - FC Sutjeska Niksic 3-1

CFR s-a impus clar, iar Nicolae Dica a marcat primul gol pentru noua sa echipa.

Meciul a inceput bine pentru echipa antrenata de Andrea Mandorlini , care a dominat inca de la debut si a avut mai multe ocazii, in centrul majoritatii dintre ele aflandu-se Traore, care insa nu a reusit sa finalizeze.

In minutul 40, la o actiune Peralta - Muresan - Traore, ultimul paseaza decisiv iar Nicolae Dica inscrie cu usurinta.

La debutul reprizei a doua antrenorul CFR-ului schimba jumatate din echipa. In minutul 51 este introdus Nei , care dupa 20 de minute suteaza pentru 2-0 din pasa lui Deac.

Trei minute mai tarziu muntenegrenii au o tresarire de orgoliu si reduc diferenta printr-un gol la coltul lung din deviere cu capul. Scorul final il stabileste Cadu din penalty , dupa un fault asupra lui Bud .

Echipele de start folosite in cele doua reprize de Mandorlini au fost:

Repriza 1 : Nuno Claro, Tony, Cadu, Alcantara, Edimar, Dani, Muresan, Culio, Peralta, Nicolae Dica, Traore

Repriza 2 : Stancioiu, Tony, Cadu, Kanyuka, Edimar, Dani, Muresan, Culio, Peralta, Deac, Bud

Au mai intrat in repriza a doua Nei, Panin, Borostean, Deac si Bus. Nu a fost folosit brazilianul Leonardo Veloso, aflat in probe de cateva zile si care se va intoarce in Olanda fara a stii daca a fost selectat sau nu.

La finalul celor doua turnee din Antalya CFR numara patru victorii si o infrangere, presedintele clubului declarandu-se multumit de pregatirea facuta in vederea returului din Campionat. Echipa se va intoarce acasa maine seara.

Comentarii Facebook