Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj și-a pierdut golgheterul din sezonul trecut. Formația din Gruia l-a cedat pe Rangelo Janga la o echipă din Israel


CFR Cluj l-a cedat pe Rangelo Janga (31 de ani), atacant din Curacao, la Ihud Bnei Sakhnin, ocupanta locului 7 în prima ligă din Israel. Janga a avut evoluții bune în tricoul formației din Gruia în sezonul trecut și a contribuit cu 11 goluri, însă „feroviarii” au decis să nu se mai bazeze pe serviciile acestuia în actuala stagiune.

Totuși fotbalistul a atras atenția prin evoluțiile sale și s-a înțeles cu Bnei Sakhnin, formație aflată pe a șaptea poziție în clasamentul din Israel, informează israelienii de la one.co.il.

Vârful din Curacao nu a intrat în planurile lui Andrea Mandorlini, nu a prins lotul pentru niciun meci din actuala stagiune, iar astăzi și-a găsit o nouă echipă.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formația din prima ligă din Israel. Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook