Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj, sanctionata pentru ca suporterii au folosit difuzoarele stadionului


Jandarmii clujeni au aplicat o amenda de 18.000 de lei clubului CFR Cluj pentru ca le-a permis suporterilor sa foloseasca instalatia de sonorizare a stadionului.

"Datorita faptului ca pe timpul partidei de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj-Napoca si F.C. Universitatea Cluj au fost aprinse de catre suporteri mai multe materiale pirotehnice si a fost folosita de catre suporterii CFR -isti o instalatie de sonorizare, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a luat masura sanctionarii Clubului FC CFR 1907 Cluj-Napoca cu 18.000 lei", a precizat purtatorul de cuvant al Gruparii, capitanul Ilie Milici.

Sanctiunea a fost aplicata, in conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorului cu privire la incercarea de introducere si introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva precum si cu privire la introducerea si folosirea in arena sportiva a unor instalatii de sonorizare.

 

Citeste si...

Galeria CFR Cluj a scandat in difuzoarele stadionului pentru a acoperi glasul suporterilor U Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook