Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj s-a despărțit de Jefte Betancor! Mandorlini s-ar fi enervat pe atacant la meciul cu Farul


CFR Cluj s-a despărțit de una dintre vedetele clubului! Clubul din Gruia a anunțat oficial că rezilierea s-a făcut pe cale amiabilă.

„Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.

Mandorlini s-ar fi enervat pe atacant la meciul cu Farul

Totul are legătură cu ce s-a întâmplat la partida cu Farul, din etapa a 14-a. Jefte a început titular acel meci. La pauză, scorul era 1-1, iar Andrea Mandorlini a luat decizia de a-l schimba pe Jefte cu Juricic. Ultimul avea și să marcheze în meciul câștigat de CFR cu 3-1. Se pare că această schimbare l-a supărat pe Jefte, care a decis de unul singur să părăsească stadionul, în timpul reprize secunde.

Mandorlini s-a enervat tare când a aflat că spaniolul nu mai este la vestiar și a luat decizia de a nu se mai baza pe el. Se pare că și liderii vestiarului sunt în asentimentul lui Mandorlini, gestul lui Jefte fiind considerat unul deloc colegial. Când și-a dat seama de gravitatea faptei sale, jucătorul a încercat să se apere. Acesta a transmis conducerii că a părăsit stadionul pentru că avea niște dureri abdominale foarte mari și că nu avea cui să-i ceară OK-ul de a pleca acasă, în acel moment, scrie prosport.ro.

Comentarii Facebook