CFR Cluj nu se mulțumește cu avansul de opt puncte față de FCSB. Obiectivul anunțat de Ciprian Deac


CFR Cluj are un avans de opt puncte în fruntea Ligii 1, după victoria de pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 2-0, în etapa a 17-a, în direct pe Digi Sport 1.

Deac: „Ne propunem să nu pierdem niciun meci"

Ciprian Deac nu se mulțumește cu acest avantaj clar față de FCSB și anunță un obiectiv foarte ambițios: să nu mai piardă niciun meci până la finalul sezonului.

CFR Cluj are cinci victorii consecutive în Liga 1, fără gol primit. Campioana ultimelor patru sezoane a pierdut două meciuri în această ediție.

Sunt meciuri în care, dacă nu intri concentrat din primul minut și nu încerci să-ți faci meciul ușor, vei avea un meci foarte greu. Vrei, nu vrei, te gândești că e echipa de pe ultimul loc și vei avea un meci ușor. Dar e bine că am marcat foarte repede și nu le-am dat nicio șansă.

La CFR sunt foarte mulți jucători, va trebui să joace toată lumea, e un sistem de rotație. Mă simt bine, îmi face plăcere să joc meci de meci. Când va crede Mister că trebuie să mă odihnesc, mă voi odihni. Din punct de vedere fizic, mă simt foarte bine.

 Urmează un meci foarte greu cu cei de la Chindia, o echipă arțăgoasă, cu un antrenor foarte bun, pe care îl cunosc. Ne propunem să nu pierdem niciun meci până la sfârșitul campionatului și să mai punem câteva puncte avans față de următoarea clasată", a spus Ciprian Deac.


Comentarii Facebook