Alibec nu-și găsește locul la CFR Cluj. Pușcaș: „A fost un răsfățat tot timpul”


Denis Alibec n-a dat randamentul așteptat la CFR Cluj și n-a mai înscris din luna august. Atacantul în vârstă de 30 de ani ar putea să plece de la echipa campioană în această iarnă.

Alibec, jucător important la echipa națională, dar rezervă la CFR Cluj

Marcel Pușcaș, președintele U Craiova 1948, este de părere că Alibec a fost „un răsfățat al antrenorilor” și nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Aseară, în meciul CFR Cluj – Academica Clinceni, scor 2-0, Denis Alibec a fost rezervă neutilizată, deși Dan Petrescu a mizat pe mai mulți jucători cu minute puține în acest sezon.

Alibec are două goluri în nouă meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj. În ultimele patru partide ale campioanei en titre, a jucat doar 19 minute.

Sunt pase și pase. Alibec e lipsit de o formă sportivă și a fost trecut pe bancă de antrenor. Probabil că Rădoi l-a convocat la echipa națională dintr-o inerție... un jucător care cândva ne dădea speranțe că ar putea fi mai bun. Probabil că n-avea nici alte soluții. Toți atacanții buni din Liga 1 sunt străini.

Probabil că nu se integrează la CFR Cluj. În sezonul ăsta, am văzut câteva pase interesante la el. Nu orice fotbalist se integrează, nici Messi nu s-a integrat la PSG, dacă mă întrebați. Nu știu dacă a mai trecut printr-o asemenea perioadă Alibec, pentru că tot timpul a fost un răsfățat al antrenorilor. Nici în Turcia nu a excelat", a spus Marcel Pușcaș la Pro X.

Alibec, împrumutat de la Kayserispor

Denis Alibec (30 de ani) ar putea să revină la Kayserispor în această iarnă, deși împrumutul său la CFR Cluj este valabil până în vara anului 2022.

Campioana României vrea să taie din cheltuieli, având în vedere că este eliminată din Conference League, iar în Liga 1 are un avans confortabil.

CFR Cluj plătește 20.000 de euro din salariul lunar de 67.000 de euro al lui Denis Alibec.

Comentarii Facebook