Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj nu a jucat nimic cu FCSB, iar Dan Petrescu acuză arbitrajul: ”Nu ai voie să dai un asemenea cartonaș roșu”


CFR Cluj a pierdut, după un meci lamentabil, partida cu FCSB, iar Dan Petrescu acuză arbitrajul.

Meciul s-a terminat cu scorul 1-0, pentru rivalii din București. FCSB este acum a două puncte de CFR Cluj.

E prima înfrângere pe teren propriu, în campionat, după foarte mult timp. Un meci decis dintr-o greșeală de arbitru, în opinia mea. Nu ai voie la un derby să dai un asemenea cartonaș roșu. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova, deși se arătase cinci. Acum, s-a fluierat cu 10 secunde mai devreme să nu cumva să egalăm. Trebuia să mai lase cu un minut sau două.

Presiunea care a fost pusă s-a văzut pe teren. Arbitrul a decis meciul. Nu am ce să le reproșez băieților mei. S-au zbătut, dar nu ai cum să joci în 10. Noi niciodată nu o să primim, dacă jucăm în deplasare la Craiova sau la FCSB, un roșu așa. Mă gândeam că vor fi greșeli și a fost o greșeală mare. Și Real Madrid când a pierdut cu Barcelona nu a avut un șut pe poartă. Se întâmplă la meciuri din astea.

Pentru noi era bun și un egal, iar pentru ei victoria. Dar cred că dacă se termina meciul egal nu se supăra nimeni. E o criză care trebuia să vină la un moment dat, trebuie să știm să trecem peste ea. Titlul se va decide în ultimul meci”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului cu FCSB.


Comentarii Facebook