CFR Cluj negociază despărțirea de anumiți jucători. Care e situația lui Alibec


CFR Cluj, liderul Ligii 1 și campioana ultimelor patru sezoane, se confruntă cu probleme financiare, iar președintele clubului, Cristi Balaj, a anunțat că negociază vânzarea unor jucători.

Balaj a precizat că jucătorii au restanțe salariale de o lună. Noul președinte al CFR-ului a exclus varianta insolvenței, dar a transmis că este necesară remanierea lotului.

Cristi Balaj: „Am încredere în Alibec"

Denis Alibec ar putea să revină la Kayserispor în această iarnă, deși împrumutul său la CFR Cluj este valabil până în vara anului 2022.

Campioana României vrea să taie din cheltuieli, având în vedere că este aproape de eliminarea din Conference League, iar în Liga 1 are un avans confortabil de 8 puncte.

Suntem interesați de optimizarea raportului performanță-cheltuieli. Situația fotbalului românesc nu este ideală. Ne aliniem la ceea ce există la nivel național. Nu vă ascundem faptul că avem discuții cu echipe care sunt interesate de anumiți jucători de la clubul nostru.

Ne-am dori să avem mai multe soluții care vin de la academia de juniori, ne concentrăm și sunt convins că peste ani situația va fi mult diferită. Dar prioritatea acum este echipa mea. Vrem să facem o analiză foarte clară în iarnă, avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim.

Denis Alibec este un jucător în care am încredere, am o relație bună cu el. Chiar am un pariu cu el și sper să-l pierd. Am încredere în el, mi se pare corect, la valoarea lui, să aibă oferte și să fie dorit de cluburi din străinătate. Este important ca jucătorii pe care îi avem să fie concentrați la performanțele clubului CFR Cluj. Nu am discutat despre nume, doar că având o listă foarte mare e important să optimizăm... iar jucătorul trebuie să joace, așa e normal", a spus Cristi Balaj, în cadrul unei conferințe de presă.

CFR Cluj plătește 20.000 de euro din salariul lunar de 67.000 de euro al lui Denis Alibec.

Două goluri și o pasă decisivă a reușit Denis Alibec la CFR Cluj, în 16 meciuri.


Comentarii Facebook