Sambata 26 Octombrie

CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED: Cum se va circula în zona stadionului din Gruia

 

CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED. La meciul dintre Champions League, de marți, 2 octombrie, vor fi trimiși în stradă 250 de polițiști, pe lângă cei 350 de jandarmi. 

 

Cu această ocazie 250 de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  vor  asigura măsuri specifice în zona de desfăşurare a manifestaţiei publice. Astfel se va institui un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică care să prevină/combată în timp real activităţile ilicite, contravenţionale sau penale, care ar putea fi comise pe în zona adiacentă stadionului, precum şi în obiectivele şi locurile cu risc infracţional ridicat, dar şi aplanarea în stadiu incipient al oricăror manifestări antisociale.  Poliţiştii vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice şi în zona centrală, în preajma teraselor şi localurilor cu profil sportiv”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

 

Circulaţia rutieră va fi închisă, începând cu ora 17.30, cu excepţia riveranilor, pe străzile adiacente stadionului ”Dr. Constantin  Rădulescu”, respectiv pe străzile: strada Racoviţă, strada Romulus Vuia, strada 11 Octombrie, strada C. A Rosetti, strada Migdalului de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 16 Februarie, strada Gruia de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 7 Străzi, strada Miron Costin, strada Lăpuşului, strada Baia Mare, strada Mecanicilor de la intersecţia cu strada Fericirii până la intersecţia cu strada 7 Străzi, strada Lemnului, strada Magaziei de la intersecţia strada Romulus Vuia cu strada Conductorilor, strada Kovari Lazslo.

Comentarii Facebook