Dorin Goga se retrage de la U Cluj


Atacantul U Cluj, Dorin Goga (37 de ani), se retrage de la U Cluj, după o carieră care l-a purtat la echipe de top din România.

Goga a început fotbalul la FC Universitatea Cluj și a fost vândut la FC Timișoara pe o sumă record la acea vreme, de 1,5 milioane de euro.

Acesta a mai jucat la Rapid București, iar apoi în Israel și la Dinamo Tbilisi. El a fost vicecampion al României în 2015 cu ASA Târgu Mureș, după care a revenit în Banat la Poli Timișoara.

Din 2016, atacantul a venit acasă, să pună umărul la reconstrucția U Cluj, alături de care a fost la un pas de a obține promovarea în Liga 1, acum 2 sezoane. 

Un apropiat de-al lui Dorin Goga a confirmat pentru Știri de Cluj că Dorin Goga se retrage, dar acesta nu a vrut să comenteze, din cauza programului. Goga a fost tot timpul un fotbalist retras, care a evitat contactul cu presa, în afara declarațiilor de la finalul meciurilor.

Transilvania Reporter a scris înainte că Dorin Goga l-a informat despre decizia lui pe antrenorul U Cluj, Costel Enache, și va continua pe o poziție administrativă în club.

Comentarii Facebook