CFR Cluj, invinsa in instanta de suporterii Dinamo care nu au fost lasati sa intre la meciul din 8 noiembrie 2010


Doi suporteri au primit despagubiri din partea magistratilor de la Judecatoria Cluj-Napoca pentru umilinta indurata la meciul CFR Cluj - Dinamo, din 8 noiembrie 2010, cand sute de suporteri au fost tinuti la poarta pentru ca nu aveau buletinele la ei.

Alin Alexandru Inasel si Matius Calin Cheregi au dat in judecata clubul CFR Cluj, iar instanta le-a dat castig de cauza, obligandu-l pe Arpad Paszkany sa le plateasca daune morale.

Judecatoria Cluj-Napoca "admite in parte actiunea. Obliga pe parata sa plateasca reclamantilor suma de 100 de lei cu titlu de daune materiale. Obliga pe parata sa plateasca reclamantilor suma de 2000 de lei (1000 lei fiecarui reclamant) cu titlu de daune morale. Respinge in rest actiunea formulata ca neintemeiata. Obliga pe parata la plata catre reclamanti a sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli de judecata".

Sentinta poate fi atacata cu recurs.

Cei 700 de suporteri de la Dinamo si U Cluj, care nu au fost lasati sa intre in stadion inainte de meciul cu CFR Cluj, au cantat si au amenintat. Lucrurile au fost tinute sub control jandarmii de la Brigada de Interventie Rapida.

Reprezentantii clubului Dinamo i-au acuzat atunci pe oficialii de la CFR Cluj ca intentionat nu i-au lasat pe suporteri sa intre, pentru a crea un conflict. In peluza rezervata fanilor dinamovisti au fost lasati sa intre numai cei care aveau buletin de Bucuresti, lucru care a agitat spiritele.

 

Vezi cum au cantat suporterii de la Dinamo, care nu au fost lasati sa intre pe stadion la CFR - VIDEO

 

Suporterii de la meciul CFR Cluj - Dinamo au sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce nu au fost lasati sa intre pe stadion.

 

Suporterii de la meciul CFR Cluj - Dinamo sesizeaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, printr-o petitie!

Comentarii Facebook