CFR Cluj, întăriri după înfrângerea cu Rapid! „Feroviarii” pregătesc o mutare de top: „Are un CV impresionant”


Rapid a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în etapa cu numărul 25 din SuperLiga României. Clujenii au picat pe locul al treilea, după înfrângerea cu giuleştenii, fiind la nouă puncte de primul loc.

După înfrângerea de sâmbătă, CFR Cluj e gata să realizeze un transfer de urgenţă. Filippo Falco, un atacant italian de 32 de ani, se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia, care ar putea semna cu clujenii în următoarele zile.

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Filippo Falco a fost legitimat în timpul carierei sale fotbalistice la echipe precum Lecce, Pavia, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara, Red Star și Cagliari.

Comentarii Facebook