Duminica 28 Aprilie

Dioszegi, scârbit de modul în care CFR Cluj a fentat-o pe Sepsi în transferul lui Petrila la Rapid


Petrila a ajuns la Rapid, dar patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj pentru modul în care au procedat.

Între timp, mijlocașul s-a recuperat după accidentarea suferită în toamna anului trecut și a revenit pe teren. Prima apariție a fost împotriva Oțelului, iar cea de-a doua chiar în derby-ul din Gruia, câștigat de echipa sa, scor 1-0.

Laszlo Dioszegi a răbufnit după ce Sepsi a fost fentată de CFR Cluj în transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Petrila a ajuns la Rapid vara trecută, sub formă de împrumut, după ce Dan Șucu a achitat 500.000 de euro. Acum, CFR Cluj a mai primit 250.000 pentru transferul definitiv, sumă din care lui Sepsi îi revine 10%.

Ardelenii au refuzat să-l cedeze de la bun început tocmai pentru a-i fenta pe covăsneni, care s-au declarat oripilați. Giuleștenii, în schimb, nu au intrat în colimatorul lor.

Am fost supărat, dar le dau dreptate celor de la Rapid, nu au nicio legătură cu transferul. Cei de la CFR au spus lucruri, pe Rapid nu sunt supărat absolut deloc, ei n-au avut nicio treabă. Cei de la CFR au făcut chestia asta. Nu știu de ce, nu era vorba de bani foarte mulți, 50.000 de euro, dar iată că la fotbal karma se întoarce la cei care sunt corecți.

Nu ne-am gândit că există portița asta, fiindcă noi nu ne gândim la portițe. Am zis de foarte multe ori că vrem să lucrăm corect și nu ne gândim că alții încearcă să găsească portițe. Nu am discutat niciodată cu domnul Varga, nu ne cunoaștem, nu mă bag să vorbesc cu finanțatorii. Asta e, mergem mai departe. Dacă au făcut deja chestia asta, nu mai are niciun rost să mai suni, să mai vorbești. Așa au decis, mergem mai departe și începem să ne gândim ca data viitoare să punem în contract și împrumutul”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport.

Comentarii Facebook