CFR Cluj - FCSB 1-1. Mihai Stoica l-a atacat dur pe antrenorul CFR-ului: ”Eu ştiu multe şi nu prea mint!”

 

Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB-ului, l-a atacat dur pe Dan Petrescu, după CFR - FCSB 1-1.

 

Meciul a fost tensionat, iar șefii celor două echipe l-au acuzat pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Pe de-o parte, FCSB susţine că ar fi avut un penalty clar la o intrare a lui Nouvier la Romario Benzar. De partea cealaltă, Dan Petrescu susţine că Haţegan a fluierat în favoarea FCSB-ului, mai ales că CFR Cluj a avut un gol anulat eronat, scrie prosport.ro.

 

Mihai Stoica s-a arătat foarte deranjat de afirmaţiile lui Dan Petrescu, mai ales că îl acuză că şi-a cantonat echipa în apărare: ”Sunt siderat să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost, că poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple, să spună că echipa lui nu a primit goluri pe contrataac? Păi cum să ia gol pe contraatac, când el stă cu fundul în poartă, când nu atacă?”, a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

 

Oficialul FCSB-ului lasă de înţeles că Dan Petrescu l-a transferat pe Hoban abia după ce FCSB s-ar fi interesat de mijlocaşul de 34 de ani: ”Spunea cât de mult îl dorea pe Hoban. Nu este adevărat, pentru că nu era vorba că îl voia el, îl voiam eu. El nu îl cunoştea pe Hoban. Eu ştiu, şi eu ştiu multe, dar nu prea mint. Am o mare calitate, eu nu mint. Din moment ce făcea schimbări în prelungiri normal că trăgea de timp”, a declarat MM Stoica.

Comentarii Facebook