Ce a spus Gadola despre jignirile aduse de patronul Nelu Varga


Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a reacționat după jignirile aduse de patronul Nelu Varga.

Ștefan Gadola a spus că ”am decis să ștergem ce a fost, am început o nouă colaborare de a face clubul să fie ceea ce trebuie să fie. E adevărat (că au fost multe scandaluri în club în ultima perioadă, n.r.), îmi pare foarte rău, dar lucrul bun e că s-a decis să mergem frumos înainte, civilizat”.

Acesta a comentat și numirea lui Cristi Balaj, în funcția de președinte al CFR-ului: ”Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că a acceptat. Așteptăm să se apuce de lucru. Din discuțiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat să câștigăm campionatul. Președintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condițiilor, tot ce trebuie.

Are toate atribuțiile, toate responsabilitățile pentru funcționarea clubului. Cristi Balaj este un personaj deosebit care sunt convins că va face să fie liniște în club, armonie, politețe, tot ce trebuie”.

Înregistrare uluitoare din avionul CFR-ului. Patronul Nelu Varga înjură birjărește co-acționarul clubului: „Nu băgați în seamă p***a asta ordinară”

Comentarii Facebook