CFR Cluj cere excluderea centralului Craciunescu Jr. Muresan: "Voi face memoriu pentru prima data in viata mea"


Iuliu Muresan a declarat ca va face memoriu impotriva arbitrului Craciunescu Jr. pentru modul in care a arbitrat meciul CFR Cluj - Astra Ploiesti. Gazdele reclama faptul ca arbitrul nu le-a acordat un penalty in prima repriza.

"A fost viciere de rezultat, Craciunescu nu are ce sa caute in arbitraj. Din cate am citit in presa, el nici nu si-a luat testele. Voi face memoriu pentru prima data in viata mea, a fost un arbitraj tendentios, din cauza asta nu am invins. El a stricat tot jocul, are probleme grave. Cei de la Astra trebuiau sa ramana in 10 oameni si am avut si penalty la Bud. Au fost si multe alte faze. Eu sunt multumit de jocul echipei, incepe sa nu se mai vada oboseala, combinam mult mai usor, suntem pe un drum bun", a declarat Iuliu Muresan.

Spectatorii de pe stadionul din Gruia l-au huiduit pe central la iesirea de pe teren. Craciunescu Jr a plecat de pe teren sub protectia stewarzilor, inarmati cu scuturi!

Cadu i-a reprosat lui Craciunescu in timpul meciului ca nu a acordat 11 metri. "Daca nici la ala nu dai 11 metri, când dai?", i-a spus capitanul de la CFR Cluj arbitrului.

Comentarii Facebook