CFR Cluj cauta sa scape si de ivorianul Bakary Sare? Vezi ce raport i-a facut Alin Minteuan


Ivorianul Bakari Sare transferat la CFR Cluj de la Anderlecht Bruxelles, in luna februarie 2011, este la un pas sa fie dat afara si de la echipa a doua.

Alin Minteuan, antrenorul echipei CFR Cluj 2, unde a fost trimis sa joace ivorianul, i-a facut un raport adresat Consiliului de Administratie al CFR Cluj prin care cere sanctionarea disciplinara a jucatorului Bakary Sare, pentru ca in perioada 15.08.2011 - 20.08.2011 a lipsit de la antrenamente si de la meciurile oficiale.

"A savarsitul urmatoarele acte de indisciplina: a lipsit de la programul de pregatire a echipei a doua si de la jocurile echipei din campionatul national Liga a treia. In perioada mai sus mentionata, jucatorul profesionist de fotbal avea obligatia de a se prezenta la antrenamentele sustinute de echipa de fotbal, precum si la jocurile oficiale pe care aceasta le-a sustinut in 19.08.2011 cu Sanatatea Cluj.

Absenta nemotivata a jucatorului de la antrenamentele si jocurile amicale i-a influentat negativ pe ceilalti jucatori creand o nesiguranta la nivelul echipei atat cu privire la viitorul sau, cat si cu privire la posibilitatea altor jucatori de a lipsi de la programul de pregatire fara niciun fel de consecinte. Consider ca aceste fapte sunt deosebit de daunatoare clubului, impiedicand buna desfasurare a activitatii de pregatire, dar si a jocurilor ce urmeaza a fi disputat in campionatul Ligii a treia si solicit sa luati toate masurile care se impun", a precizat Alin Minteuan, antrenorul echipei CFR Cluj 2.

Bakary este international olimpic ivorian si detine si pasaport belgian. Ininte de a juca la CFR Cluj mijlocasul a fost Rosenborg, unde a evoluat sub forma de imprumut de la Anderlecht Bruxelles.

 

Vezi si...

Ce jucatori de la CFR Cluj au fost dati afara din echipa si trimisi sa se antreneze in parc

Comentarii Facebook