CFR Cluj aproape de o nouă MEGA AFACERE. Ce sumă a primit pe Ivo Pinto

 

CFR Cluj este gata să îl vândă și pe Ivo Pinto în Croația și să facă o nouă mega tranzacție, cea mai mare de până acum din istoria clubului. 

 

Arpad Paszkany ar putea încasa pe jucător cinci milioane de euro, acesta fiind dorit cu insistenţă de Dinamo Zagreb, scrie prosport.ro.

 

CFR Cluj l-a adus pe Ivo Pinto de la Porto, ca împrumut, iar apoi a fost activată clauza de transfer definitiv, plătind un milion de euro în schimbul lui Pinto.

 

Croații de la Dinamo Zagreb vor să investească în echipă pentru a ajunge în Liga Campionilor, astfel că fac presiuni pentru cumpărarea fundașului. Banii nu sunt o problemă, deoarece au realizat încasări record în urma unor transferuri.

 

Kovacic a fost vândut la Inter cu 13 milioane de euro, iar acum vor fi vânduți Halilovic şi Sime Vrsaljko, fiecare pe minim 10 milioane de euro.

 

Presa din Portugalia a scris că CFR ar putea încasa până chiar și 5 milioane de euro pe jucător. Președintele CFR Cluj Iuliu Mureșan nu a vrut să comenteze acest transfer, dar a spus că orice jucător e transferabil, dacă suma este corectă.

Comentarii Facebook