CFR Cluj a vândut tot ce avea mai bun și a scăpat de datorii. Ce explicații a dat Cristi Balaj


CFR Cluj i-a vândut pe Boateng și pe Scuffet, dar mai are oferte și pentru alte vedete ale echipei. 

Noutatea este că CFR Cluj nu mai are datorii față de nimeni.  ”Indiscutabil, ne-am ocupat și de veniri. Este meritul echipei pe care o conduc și alături de Bilașco, Zamfir, Mara, dar și toți ceilalți din club au muncit intens. Jucătorii care au fost vânduți au fost aduși de această echipă și interesul nostru a fost să găsim soluții de viitor pentru CFR.

Așa s-au vândut Scuffet, Boateng. Există interes pentru Krasniqi, Yeboah, Bîrligea. Avem oferte și putem spune că după mulți ani, de mâine putem să spunem că după monitorizare, CFR nu va mai avea datorii către angajați. A început să dea roade munca noastră.

Nu am făcut o socoteală (n.r. câți bani au intrat în club), dar sunt suficienți cât să atingem obiectivul, să nu mai avem datorii către jucători, staff, angajați. Le mulțumesc tuturor pentru că am depășit momentul greu", a spus Balaj, la Fotbal Club.

Portarul Simone Scuffet a trecut de vizita medicală la Cagliari. ”Sunt jucători care sunt urmăriți de alte cluburi. Despre Scuffet, pot să confirm ceea ce a spus și presa din Italia. A efectuat vizita medicală și a trecut-o cu brio. Nu are rost să vorbim despre valoarea lui, doar că premiile le-au primit alții.

Mă bucur că este lăudat măcar în al 12-lea ceas. Tot ceea ce am făcut până acum a reprezentat o afacere. Dacă vom continua așa, putem să fim mândri de ceea ce am realizat”, a mai spus Balaj.

Comentarii Facebook