CFR Cluj a incheiat campania de transferuri! Vedeti cele mai noi "achizitii" cu care Muresan spera sa faca eventul! - VIDEO

Presedintele CFR Cluj Iuliu Muresan a anuntat astazi ca echipa a incheiat campania de transferuri. Au fost transferati 7 jucatori, dintre care 5 raman la echipa, iar 2 au fost imprumutati. Cele mai noi achizitii ale clubului sunt Felice Piccolo si Leonardo Henrique Veloso.

Felice Picollo, fundas central, are 26 de ani si a jucat intre altele la Juventus si Lazio. Este imprumutat la CFR Cluj pana la vara, dupa care clubul va incerca o prelungire a contractului daca jucatorul va fi de acord.

Leonardo Veloso, fundas stanga, are 22 de ani si a venit la CFR Cluj de la o echipa din Olanda unde fusese cumparat pentru 3 ani din Brazilia pentru un milion de euro.

"Ne bazam foarte mult pe cei doi si cred ca o sa ne ajute sa ne atingem obiectivul: Castigarea campionatului, in primul rand, dar si a cupei. Mi-ar placea foarte mult, ca sub comanda lui Andrea Mandorlini sa facem eventul si sa jucam la toamna din nou in Champions League", a declarat astazi Iuliu Muresan.

Cei cinci jucatori transferati la CFR Cluj care raman la echipa in acest sezon sunt:

Cristian Bud - atacant

Nicolae Dica - mijlocas ofensiv

Leonardo Veloso- fundas stanga

Felice Piccolo - fundas central

Roberto De Zerbi- mijlocas ofensiv - acesta care va veni la meciul cu Steaua. Motivul: a suportat o mica interventie chirurgicala in urma unei accidentari mai vechi. La sfarsitul saptamanii viitoare isi termina recuperarea si va veni la Cluj.

Comentarii Facebook