CFR Cluj a eliberat acreditari pentru site -ul suporterilor U Cluj: Regretam tensiunile create!


Oficialii CFR Cluj au acordat in cele din urma acreditari site -ului suporterilor U Cluj pentru meciul de sambata, 19 noiembrie. Initial acestea au fost respinse pe motiv ca sunt proferate jigniri clubului din Gruia.

"Am vazut o parte din reactii dupa ce ati publicat pe site-ul Dumneavoastra respingerea solicitarilor de acreditare. Regret ca in inertia tensiunilor din ultimele zile si a sintagmelor de pe ucluj.ro referitoare la echipa CFR 1907 Cluj si a stadionului "Dr. Constantin Radulescu", am raspuns ironic solicitarii Dumneavoastra, iar rezultatul nu a fost deloc cel asteptat. Consideram ca in calitate de reprezentanti ai cluburilor, ai suporterilor, ai institutiilor media, este si de datoria noastra sa aplanam eventuale tensiuni sau cel putin sa nu le intretinem.

Astfel, ca o dovada a bunelor noastre intentii si ca un exemplu de fair-play, acreditarile solicitate de Dumneavoastra, se vor gasi la intrarea spre tribuna presei, in ziua meciului. In speranta ca veti raspunde in acelasi spirit profesionist si de fair-play, speram sa inlocuiti sintagma "cocina" cu stadionul "Dr. Constantin Radulescu" si (xxx) cu CFR 1907 Cluj", precizeaza oficialii CFR Cluj, intr-un comunicat de presa.

 

Vezi mai jos de la ce a izbucnit scandalul...

De ce nu a primit site -ul suporterilor U Cluj acreditare la meciul cu CFR Cluj

Comentarii Facebook