CFR Cluj a dat din nou lovitura?! Campioana l-a acontat pe unul dintre cei mai importanți jucători de la FC Botoșani


CFR Cluj a mai făcut un transfer de top. Christopher Braun, fundașul de bandă al celor de la FC Botoșani, semnează la cererea lui Dan Petrescu. 

Dan Petrescu a aflat că jucătorul de 30 de ani va rămâne liber de contract din vară, atunci când i se încheie contractul cu FC Botoșani, și l-a convins să vină sub comanda sa, notează ProSport.

Braun nu a prelungit angajamentul cu FC Botoșani

Crescut la academia celor de la Hamburg, Braun are dublă cetățenie, germană și ghaneză. Fotbalistul a venit în Liga 1 sezonul trecut, în octombrie 2020. Evoluează de regulă în flancul drept, iar la nevoie poate fi utilizat și ca fundaș stânga.

În vara anului trecut, CFR Cluj a făcut o ofertă oficială pentru Braun, de 500.000 de euro, dar formația moldavă a refuzat propunerea.

Contactat de ProSport, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani  a afirmat că a negociat cu Braun prelungirea angajamentului. Însă, acesta recunoaște că negocierile nu au ajuns la un numitor comun până în acest moment.

„Nu știu de vreo înțelegere între CFR și Braun, cu siguranță nu pleacă acum de la noi și nu vrem să îl dăm. Ce pot să vă spun e că îi expiră contractul în vară, noi i-am făcut o ofertă de prelungire, dar el încă nu a semnat. Nu pot să zic că nu vrea. Este posibil ca oamenii de la CFR Cluj să se fi înțeles cu el și să meargă acolo liber de contract. Ne vom baza în continuare pe băiat”, a declarat Valeriu Iftime. 

Comentarii Facebook