CFR Cluj a anunțat primul transfer al iernii! Un atacant croat a semnat cu Campioana


Campioana CFR Cluj a anunțat miercuri primul transfer al pauzei de mercato din iarnă. Anton Maglica, un fotbalist de 31 de ani, este cea dintâi achiziție a lui Dan Petrescu pentru partea a doua a sezonului.

Atacantul croat a fost adus din postura de jucător liber de contract. Anton Maglica s-a despărțit de curând de Apoel Nicosia, liderul din Cipru, formație pentru care juca din august 2021. În prima parte a acestui sezon, Anton Maglica a bifat 15 apariții pentru Apoel Nicosia, a reușit un gol și a dat trei pase decisive.

Atacant de 1.81 metri, Anton Maglica a mai jucat de-a lungul carierei, la nivel de seniori, pentru Osijek și Hajduk Split, în țara natală, Apolon Limassol, în Cipru, Guizhou FC, formație din China, și Kayserispor, club din Turcia. În China și în Turcia, pentru scurte perioade, atacantul croat a lucrat cu Dan Petrescu. Cel mai bun sezon din cariera lui Anton Maglica a fost în 2019, când a marcat de 16 ori și a dat cinci assist-uri în 21 de meciuri jucate în campionatul Chinei pentru Guizhou.

Pleacă Emmanuel Yeboah în schimbul a 1.5 milioane de euro?

CFR Cluj a adus un atacant pentru că există șanse foarte mari ca unul dintre fotbaliștii ofensivi din lot, Emmanuel Yeboah, să plece în această iarnă. Clubul din Ardeal și Slavia Praga ar fi ajuns deja la un acord pentru transferul tânărului atacant ghanez, care ar urma să ajungă în Cehia în schimbul a 1.5 milioane de euro, scrie digisport.ro.

Comentarii Facebook